Individuellt 

- FEEL Hästassisterad psykoterapi/coachning  -

FEEL handlar om att känna in på djupet, men också att Förändra Egna Erfarenheter, när hästen är Lärare! 

Kom själv och prova på

För dig som befinner dig i närliggande områden, även andra förstås, erbjuder jag individuella timmar av hästassisterad psykoterapi/coachning.

 

Inom FEEL-arbetet förenas allt det som Hjärtegården står för och arbetar för: Att på en lugn och harmonisk plats med naturliga hjälpmedel, hästarna, nå människans inre förmåga att stärka och förtydliga sin redan befintliga, egen kraft, för ett fortsatt hållbart växande.

 

Jag kallar det också  "Back to basic", med väldigt basic, men djupt effektiva, metoder! Mycket enkelt förklarat är det hästens förmåga att känna av och direkt spegla dina energier/vibrationer som är grunden i detta otroligt lika effektiva som mjuka/snälla arbete. Något som sker väldigt intuitivt hos hästen.

 

Vill du fördjupa dig i det?

- Läs då gärna forskarnas sätt att beskriva hjärtats intuitiva intelligens

Ingen tidigare hästvana behövs

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av varken hästar, meditation eller dylikt. Å andra sidan, om du har erfarenhet sedan tidigare så bygger du vidare på den.

Anmälan och pris

Du anmäler dig till Gunneli, gunneli@egenkraft.se eller ring 070-787 48 60.

 

Individuell timme:  1 000 kronor

Första tillfället brukar ta 1,5 timme.

 

Specialpris under sommaren lämnar jag till dig som blir en VIP-kund hos Hjärtegården. Det innebär ett medlemskap i Cashback, som ger dig möjlighet att spara pengar på ditt vanliga shoppande.

 

Då har du även möjlighet att köpa 10 stycken FEEL-lektioner på en gång till priset av sex stycken, du betalar 6 000 kronor i stället för 10 000 kronor. 

 

Detta för att säkerställa att du verkligen kommer på banan igen och går den väg genom livet som är menad för dig. De 10 gångerna behöver användas upp inom max två år.

 

Mer om FEEL - hästassisterad coachning 
 

Individuellt möte med hästen