Omdömen/recensioner

Jag 

Mor till 12 årig dotter med ADHD  

Mor till 12 årig dotter med ADHD  

Mor till 12 årig dotter med ADHD  

"Varför jag har föreslagit dig? Är för att jag såg att det hjälpte mitt barn när han var sönder på insidan efter det han hade gott igenom. Genom  att komma till dig och prata och komma kontakt med djur som hjälp, så lyckades du få honom att må mycket bättre och det har lett till att han kan vissa sina känslor utåt att det är inge fel med att vara ledsen helt öppet, inför andra och tex i skolan.
Och det är ju självklart jag rekommendera dig till andra föräldrar för att jag såg att mitt barn mådde  mycket bättre efter att han hade varit hos dig. "

Mamma till 8-årig pojke

"Det här är en rogivande miljö. Här mår hon bra och är tillfreds. Jag kan se ett inre lugn inom henne."

Mor till 12 årig dotter med ADHD

"Det mest betydelsefulla var att se gruppen nå målet snabbt genom samarbete - att få ett kvitto på ett bra arbetslag - att nå målet tillsammans i grupp - att vara lyhörd och kunna stanna upp för en stund - att känna kraften i ordlös kommunikation - att lära sig andas ut genom hjärtat, det gav en sån fin kontakt med djuren och varandra". 

Ett företag med sina medarbetare

"Tack för att vi fick tillbaka våran lille kille som är glad igen!"
 

JÅ, mor till 10-åring

"Utan Gunnelis mjuka och kompetenta insatt hade min fru och jag inte kommit igen efter några veckor på en geriatrisk klinik. I början kom Gunneli hem till oss för behandling. Hon påpekade olämplig medicinering (som apoteket bekräftade), stötte med goda praktiska råd och uppmuntrade till egna promenader (som kliniken ansåg lämpligt bara med rollator).

Gunneli skaffade en hel del speciell utrustning som man saknar när den inte finns. Nu efter ca 2 år promenerar vi ca 5 km om dagen (om vädret tillåter). Tack Gunneli - hjälp flera med Ditt fina sätt!"
HS

Gunneli är en otroligt mångfacetterad person som verkligen kan hjälpa hela människan som behandlas. Hennes gedigna kunskap och sociala kompetens kompletteras väl med hennes helande händer!


MSR & LBR

”Du har en känsla i händerna som man känner kommer från ett hjärta med äkta värme"


LM

"Helt plötsligt upptäckte jag (efter ett par gångers yoga) att jag har ju inte ont längre!"


VH

"Gunneli är närvaro och intuition i fin kombination!"
 

MS