Prova-på-workshop

- FEEL Hästassisterad psykoterapi/coachning -

FEEL handlar om att känna in på djupet, men också att Förändra Egna Erfarenheter, när hästen är Lärare! 

Nära möte, varmt, stort, mjukt och hållande
Med hjälp av de beskrivande orden ovan, vart går din tanke? Många som upplever en sann hjärtkontakt med en av våra hästar brukar beskriva den just så. En hjärtkontakt kan vi ha med alla levande varelser och även med dig själv förstås!

 

På Hjärtegården är det dock främst hästarna som lär oss vad hjärtkontakt innebär. Att lyfta sig själv och andra - det är ett sätt att beskriva vad hästarna gör med och för oss.

 

Eller ett innerligt möte med dig själv, påminnelse om vem du egentligen är och vad dina unika gåvor kan skapa för dig i ditt liv - de är också exempel på vad du kan uppleva i och med en innerlig kontakt med ett eller flera hjärtan. Eller kanske en upplevelse av att känna djup kärlek? 


Teori varvas med meditativa övningar

Vi varvar teori med olika mer eller mindre meditativa övningar och naturligtvis möten med hästarna. Din ledare för dagen (eller helgen om du väljer att vara med båda dagarna) är Gunneli Fallmark.

 

Jag har efter över 30 års arbete m människor och djur på olika sätt, börjat förena en mängd metoder och tillvägagångssätt till något som hjälper alla och en var i sin egen livsvandring, till att vara den bästa möjliga och mest sanna versionen av sig själv.

 

Jag är mån om att du själv blir varse om att du dag för dag närmar dig dina drömmars mål!

Ingen tidigare hästvana behövs

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av varken hästar, meditation eller dylikt, för att vara med under lördagen. Å andra sidan, om du har erfarenhet sedan tidigare så bygger du vidare på den.

 

Det blir med andra ord inte repetition utan en fortsättning/nästa nivå från vad du har med dig sedan tidigare. Allt vi gör kommer att ske på marken utomhus eller på stol/matta inomhus. 

Upplägg och pris

Lördagens pris är 500 kronor, som inkluderar kursen och fika gånger två.

Lunch tar du med dig själv, eller köper här om så önskas, meddela då dagen innan.

Söndagens del innebär en fördjupning av lördagen. Hjärtkontakter kommer beröra dig snäppet mer och du kommer även kunna använda dig av hästarnas visdom i en högre grad. 

Denna dag kommer vi bland annat att involvera oss och hästarna i målsökande. Mötet med dig själv kommer alltså att fortsätta - på ett nytt sätt.

 

Vi varvar vidare med lite teoretiska förklaringar med fler meditativa övningar och längre  möten med hästarna. Jag som ledare är mån om att du själv blir varse om att du dag för dag närmar dig dina drömmars mål.

För att vara med på denna del 2, behöver du antingen ha gått kursen dagen innan, eller varit med på någon tidigare FEEL-workshop.

Söndagens pris är också 500 kr, som inkluderar kursen och fika gånger två. Lunch tar du med dig själv, eller köper här om så önskas, meddela då dagen innan.

Anmälan och boende

Du anmäler dig till Gunneli, gunneli@egenkraft.se eller ring 070-787 48 60.

 

Övernattning med frukost går att ordna om du så önskar, mot en avgift. Läs mer om boende på Hjärtegården 

Mer om FEEL - hästassisterad coachning 
 

dscf9583.jpg