lör 05 sep. | Hjärtegården

Välkommen Höst!

Sång, poesi, gogrillat, myseld och spara pengar dessutom!
Registrering är stängd
Välkommen Höst!

Tid och plats

05 sep. 2020 15:00 – 20:00
Hjärtegården, Örberga 125, 731 97 Köping, Sverige

Om evenemanget

Du är innerligt välkommen att tillsammans med oss runt lägerelden på Hjärtegården fira en finfin start på hösten! (Utomhus = coronasäkert!) Vi gästas av en svensk mästare - i improviserad poesi - Ruth Alice! Du väljer själv om du vill göra det till ett eftermiddagsevent eller ett kvällsevent.

Det fasta programmet startar kl 15.00 med "Naturligt Vis", Ruth Alice första föreställning för dagen. 

"Ruth Alice är en av Sveriges mest unika scenkonstnärer, mångdimensionell och transcendental. Som svensk mästare i improvisationspoesi leker hon fram dikter och sånger som en annan plockar ihop matkorgen på Ica. "Livet är en kär lek och leker vi med orden blir det fred på jorden".  Ruth Alice tror på att genom att bjuda av vår inre underhållbarhet blir världen magisk!  Välkommen att njuta av Ruth Alices flödesperformance av teater, sång och poesi för vuxna och barn. Det är donationsbaserat, kontant eller swish 123 150 98 68. Rekommenderat 100-250 kr för vuxna, för barn billigare såklart!"

Därefter finns det tid att göra upp eld och grilla. Ta med dig det Du vill grilla, Hjärtegården bjuder på sallad från trädgården och glutenfri pasta från Gårdsbutiken! Under tiden lär Gunneli ut hur du genom att bli VIP-kund på Hjärtegården kan spara pengar även när du gör dina övriga vardagliga inköp.

Kl 19.00 drar Ruth Alice igång igen! Var med och gör livet svårt för henne genom att ge henne ett otippat ord att helt spontant skapa poesi med! 

 

Du har alltså möjlighet att börja med föreställning för att avsluta med mat, eller tvärtom. Eller så är du med hela eftermiddagen och kvällen!

Ja när Ruth Alice är färdig,  är du fri att gå hem - eller stanna kvar och spela vidare med oss övriga runt lägerelden. För visst har du tagit med dig ditt eget instrument!? Vi fortsätter så länge vi tycker det är kul och är varmt nog. Har du åkt långt är du naturligtvis välkommen att sova kvar på Hjärtegården!

PSSSST! Var noga med din anmälan så vi kan sätta stopp vid 50 pers - och ha tillräckligt med sallad och pasta! Drop-in är välkomna i mån av plats - Hör av er! Tel 0707874860

Mycket varmt välkommen

önskar Gunneli och Ruth Alice

Vill du läsa mer om Ruth Alice så fortsätter du här: ruthalice.com

Dela detta evenemang