sön 29 nov. | Hjärtegården

Stärk immunförsvaret med mjölksyrning av grönsaker!

Genom att mjölksyra dina grönsaker så skapar du egen viktig probiotika för ett starkare immunförsvar.
Registrering är stängd
Stärk immunförsvaret med mjölksyrning av grönsaker!

Tid och plats

29 nov. 2020 12:00 – 15:00
Hjärtegården, Örberga 125, 731 97 Köping, Sverige

Om evenemanget

Visste du att ditt immunförsvar beror till stor del på hur din mage och tarm mår? Nä det är väl inte det första vi tänker på. Att ta extra probiotika när förkylningen kommer är alltså lika viktigt som att boosta sig med vitaminer, echinacea och annat traditionellt förkylningslindrande. För att slippa köpa "konstgjord" probiotika har du nu möjlighet att lära dig göra dina egna goda magbakterier i ditt eget kök!

Johan Wahlström har specialiserat sig på nyttig mat du enkelt kan göra själv. Framför allt mjölksyrning av grönsaker. Detta är inte bara en nyttig process för att enkelt få egen probiotika utan även ett väldigt smart sätt att konservera grönsaker om man har ont om förvaringsplats!

Vi är mycket medvetna om rådande situation med covid-19 och tar därför renlighet och ordentligt avstånd mellan få deltagare på allvar. Totalt 3 kurser erbjuds under helgen 28-29/11 för att möjliggöra utspridning ordentligt mellan deltagarna i de olika grupperna. Desinfektionsmedel och munskydd finns på plats om du ändå upplever att du önskar detta!

Du behöver med andra ord inte vara rädd för trängsel, utan gläd dig åt att i stället kunna stärka dig själv med bra mat och trevligt umgänge som är nog så viktigt för att må bra som en helhet. Mår du bra i både kropp och sinne, jag då är du också motståndskraftig mot alla virus och annat som riskerar att ta av din energi.

Varmt välkommen till Hjärtegården på kortkurs!

Anmälan via knappen här intill. Betalningen tar Johan hand om på plats, 550 kr gärna kontant!

För frågor, ring Gunneli Fallmark, 0707874860.

Dela detta evenemang