ons 30 sep. | Hjärtegården

Själens resa hem

En heldag för din själ att uppleva sanning, skoj och gemenskap!
Registrering är stängd
Själens resa hem

Tid och plats

30 sep. 2020 10:00 – 11:44
Hjärtegården, Örberga 125, 731 97 Köping, Sverige

Om evenemanget

Själens resa hem - en förlösning - eller mångbottnad föreläsning på temat Varifrån kommer livet och själen? Varför finns ondska och godhet? Vart är mänskligheten på väg? Det är ett heldagsevent på Hjärtegården med "The Old Tribe with the Good Vibe" som guidar oss i mystik, sång, dans, musik och skådespel.

Inledningsvis en Hjärtöppnande konsert som omfamnar dig där du är just nu.

Därefter följer en Röstworkshop där du har möjligheten att utforska din röst på ett lekfullt sätt, ensam och i grupp. Finn tröst i din röst i höst!

Du får ta del av en multiscenkonstperformance, där poesi, sång, teater och dans, om livet och själens resa, vävs samman genom interaktv improvisation med publiken.

Under Healinseansen Ställ frågor om ditt liv, har du möjlighet att fråga vad du vill. De medverkande svarar enligt de energimässiga svar som ges, om läkning behövs, antingen på plats eller senare.

Avslutningen blir i form av en pianomeditation!

The Old Tribe with the Good Vibe består av: Marco Eberhardt, mulitdimensionell healer Maria Hagberg, röstcoach, körledare och sing & songwriter Ruth Alice, andlig artist och svensk mästare i improvisationspoesi

Pris för dagen meddelas senare.

Varmt välkommen med din anmälan! Är du sent ute, ring 0707874860 för att höra om du får plats! Coronabestämmelser du vet!

Dela detta evenemang