tis 29 juni | Krakhult

FEEL workshop (juni)

Upplev kravlös kärlek!
Inga biljetter till försäljning

Tid och plats

29 juni 13:00 – 17:00
Krakhult, Bona 390, Krakhult, 591 97 Motala

Om evenemanget

På Krakhult är det hästarna som är lärarna. Hästarna som bor nära Krakhult finns här för att sprida kärlek, lugn och välmående på olika sätt. De hjälper även oss människor att klara av vår vardag bättre. Under en djup och nära hjärtkontakt kan meddelanden/tips från hästen upplevas stärkande, eller påminna om personens inre, men gömda (glömda?) skatter! Hästen är också väldigt generös med att ge oss kärlek framför allt om vi verkligen är i behov av det! 

Detta är en upplevelse som känns direkt i hjärtat och magen, men är svår att beskriva i ord. Alla blir märkbart berörda. Du växer, blir gladare och säkrare på dig själv, samt lär dig dessutom att kommunicera tydligare. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av hästar. Alla övningar sker utomhus, på marken och tillsammans med en erfaren handledare. Utrymme finns för personliga önskemål. Max 4 personer vid samma tillfälle.

Pris: 750 kr per person. Ekologiskt och glutenfritt fika ingår i priset!

Läs gärna mer om vad FEEL är och kan ge dig under FEELrubriken här på sidan! Eller på vår kanadensiska sida, då på engelska förstås: www.horsespiritconnections.com 

Dela detta evenemang

Besöksadress:

Hjärtegården, Örberga 125, Himmetavägen mellan Valskog och Viby

 

Postadress:

AB Sol, Vatten & Egen Kraft

Gunneli Fallmark

Örberga 125

731 97 Köping

Telefon: 070-787 48 60

E-post: gunneli@egenkraft.se 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • YouTube - svarta cirkeln

All Rights Reserved Egen Kraft/Hjärtegården

© 2020 av Axensjös KBH www.axensjos.se