lör 30 jan. | Hjärtegården

FEEL workshop

Upplev kravlös kärlek!
Registrering är stängd
FEEL workshop

Tid och plats

30 jan. 2021 13:00 – 17:00
Hjärtegården, Örberga 125, 731 97 Köping, Sverige

Om evenemanget

På Hjärtegården är det hästarna som är lärarna. Hästarna som bor på Hjärtegården finns här för att sprida kärlek, lugn och välmående på olika sätt. De hjälper även oss människor att klara av vår vardag bättre. Under en djup och nära hjärtkontakt kan meddelanden/tips från hästen upplevas stärkande, eller påminna om personens inre, men gömda (glömda?) skatter! Hästen är också väldigt generös med att ge oss kärlek framför allt om vi verkligen är i behov av det! 

Detta är en upplevelse som känns direkt i hjärtat och magen, men är svår att beskriva i ord. Alla blir märkbart berörda. Du växer, blir gladare och säkrare på dig själv, samt lär dig dessutom att kommunicera tydligare. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av hästar. Alla övningar sker utomhus, på marken och tillsammans med en erfaren handledare. Utrymme finns för personliga önskemål. Max 4 personer vid samma tillfälle.

Pris: 750 kr per person. Ekologiskt och glutenfritt fika ingår i priset!

Läs gärna mer om vad FEEL är och kan ge dig under FEELrubriken här på sidan! Eller på vår kanadensiska sida, då på engelska förstås: www.horsespiritconnections.com 

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • FEEL workshop
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang