lör 12 dec. | Hjärtegården

Bioresonans med Eva Johansson

Stärk immunförsvaret genom undersökning och behandling med Bioresonans!
Registrering är stängd
Bioresonans med Eva Johansson

Tid och plats

12 dec. 2020 10:00 – 15:00
Hjärtegården, Örberga 125, 731 97 Köping, Sverige

Om evenemanget

Systemomfattande sjukdomar som pyroluri, fibromyalgi,  kroniska inflammationer, läckande tarm, IBS, mm, mm är det väldigt svåra att få kläm på inom den vanliga vården. eftersom de blodprov som ofta är de avgörande faktorerna vid diagnosticering inte kan tala om hur organen arbetar ihop med varandra eller ej. Därför har Hjärtegården bett Eva Johansson om hjälp! Eva är en av Dr Harald Blombergs (känd som banbrytande läkare med rytmisk rörelseträning) närmaste medarbetare. Eva fortsätter att sprida hans viktiga kunskaper och insikter. Eva har dessutom gjort en lång egen resa, delvis med hjälp av bioresonans, och tillsammans med hennes son, vilken har lärt henne otroligt mycket. Eva har även investerat i en bioresonans apparatur som läser av kroppens/organens funktion på ett mer helhet/funktionellt sätt än vad blodprover har möjlighet att göra. Dessutom går den att använda för att bl. a. förinta oönskade parasiter i kroppen.

Du har nu möjlighet att boka in dig direkt med Eva för analys (t ex vilka organ behöver mer stöd för att fungera bra? Vilka ämnen har du för lite/för mycket av i kroppen? Vilka kosttillskott passar dig personligen bäst?) och/eller behandling med hjälp av bioresonans. Det är bara ni två i ett stort rum och ansiktsmasker/visir kan användas så faran för ev. smittspridning är minimal. Kom ihåg att ett sånt här besök hjälper dig att stärka immunsystemet betydligt - och det är det som ger dig motståndskraft att stå emot även Covid -19!!!

Priset för analys/behandling av Eva är 800 kr/tim, en normal session är ca 1,5 tim. Eva hälsar dock att "taxametern är på så länge frågor ställs", så det är delvis upp till dig hur långt besöket blir.

Som inledande information och möjlighet att ställa frågor inför Evas besök finns det möjlighet att träffa Gunneli söndagen innan, 6/12 kl 14.00, eller skicka frågor till gunneli@egenkraft.se

Harald Blombergs böcker och häften samt kosttillskott finns att köpa på plats i Hjärtegårdens gårdsbutik!

Anmälan & pris

Du anmäler dig här genom att trycka på anmälningsknappen.

Betalning görs direkt till Eva, 800 kr/tim. Ca 1,5 tim behövs, Eva hälsar dock att "taxametern är på så länge frågor ställs", så det är delvis upp till dig hur långt besöket blir.

Dela detta evenemang